Matematiktræning

Sådan kommer du i gang med matematiktræning

Matematiktræning for alle uanset geografisk lokation og økonomisk råderum.

pige i rød trøje som sidder på en stol og laver matematiktræning med sine to venner

Matematik synes for mange er at være et af de vigtigste og samtidig mest udfordrende fag i gymnasiet. I 2019 krævede det blot 20,5% af de tilgængelige point at bestå Matematik B eksamen og der blev skruet ned for skalaen, så kun 25% af eleverne dumpede.

Jeg har undervist adskillige gymnasieelever som var langt bagefter i matematik og som havde mistet lysten til at lære.

Efter ugentlig lektiehjælp og en effektiv arbejdsindsats over flere måneder, var eleverne som forvandlet både fagligt og mentalt. De var nu begejstrede af selvtillid og deres forældre kunne med stolthed fortælle, hvordan troen på egne evner i matematik havde smittet af på deres andre gymnasiefag og lysten til at lære.

Er du klar til at blive god til matematik og få topkarakter til eksamen?

Så er kurset i STX Matematik B noget for dig. Her kan du træne hundredvis af skriftlige eksamensopgaver og blive så god til matematik, at du kan bruge det efter gymnasiet.

Sådan fungerer matematiktræningen

Matematiktræning som altid er tilgængelig og som erstatter behovet for lektiehjælperen.

En person som laver lektier på sin seng og holder sin orange lommeregner i hænderne

Matematiktræningen tager udgangspunkt i tidligere skriftlige eksamensopgaver og det at anvende matematik til at løse problemer – så virkelighedsnære som muligt.

Min egen passion for at anvende matematik, har altid været min indgangsvinkel, når jeg skal lære fra mig. At præsentere en elev for en eksamensopgave og sammen dekonstruere den, giver mig et klart billede af hvor eleven har sine matematiske evner og udfordringer. På den måde kan jeg med hver eksamensopgave fylde ny viden på eleven, samtidig med at vedkommende får selvtillid og erfaring med rigtige eksamensopgaver.

12.dk er en matematiktræner som er skabt på baggrund af min erfaring med en-til-en undervisning og hvad jeg har oplevet der skal til for at vende en middelmådig karakter fra terminsprøven til topkarakter til eksamen.

Matematiktræningen erstatter behovet for lektiehjælperen, da den tager eleven i hånden og hjælper vedkommende med at forstå og løse eksamensopgaver. Eleven får hjælp til at komme videre, feedback, minimum én rigtig løsningsmetode og svar til hver opgave.

Hvis du stadig er usikker på matematiktræneren, kan du teste den med 10 gratis eksamensopgaver.

Personen bag hjemmesiden

At blive god til matematik kræver tålmodighed og hårdt arbejde.

mand i grøn langærmet trøje og grå bukser med armene over kors

Nikolaj Skov er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og arbejder til daglig som udviklingsingeniør i et dansk energi startup.

Nikolaj drives af at løse samfundsproblemer og anvende matematik. Han holder af at undervise og skabe værdi gennem læring.

Nikolaj bruger sin fritid på at læse og opleve naturen ved at sejle havkajak og tage på vandreture i Skandinavien.

Scroll til toppen