Gratis eksamensopgaver
Eksamenstræning
Opgavetræning
Emnetræning

Gratis eksamensopgaver i STX Matematik B

to kvindelige elever som regner gratis eksamensopgaver i stx matematik b på computeren sammen

Lektionsbeskrivelse

Gratis eksamensopgaver i STX Matematik B giver dig mulighed for at teste dit nuværende eksamensniveau, blive god til matematik og se den karakter, som du ville få til eksamen i dag.

Opgaverne tager udgangspunkt i tidligere eksamensopgaver og er nøje udvalgt blandt forskellige emner fra studentereksamenssæt som går helt tilbage til 2009.

STX Matematik B til topkarakter!

Ønsker du at træne flere eksamensopgaver, få det fulde udbytte af matematiktræneren og score topkarakter til eksamen, så skal du tilmelde dig vores matematiktræner i STX Matematik B i dag. 

Lektionsopbygning

Eksamensopgaverne er stillet frit til rådighed – du behøver hverken logge ind eller angive kortoplysninger – og du har ubegrænset tid til rådighed.

Opgaverne er inddelt i delprøverne:

Opgaverne er inddelt i de seks emner:

Opgaverne er gennemregnet og analyseret og du har mulighed for følgende:

Opgavernes resultat og løsningsmetode får du direkte efter hver opgavebesvarelse. På den måde kan du med det samme lære af opgaven, mens du er fokuseret på denne, og samtidig bruge din fornyede viden på de resterende opgaver.

Gratis eksamensopgaver i STX Matematik B er altid tilgængelige og du kan tage et eksamenssæt så mange gange du ønsker det.

Scroll til toppen